Дечко малък бях -
вярвах в добро и справедливо.
Все усмихната бях -
опиянявах те с това.
В емоциите си летях -
заразявах те с моя смях.
Обичаше невинността ми -
чистотата на душата ми.
Запомни ме такава!
Преживявания коварни
по пътя си имаме - променят ни,
други хора ставаме.
Губим плавно пътя свой,
но моля те -
помни най-доброто в мен,
защото само споменът за него
ще ме спаси някой ден.
© София Русева Todos los derechos reservados