28 mar 2009, 20:50

Заровени мечти 

  Poesía » De amor
603 0 0

Губя се в очите ти,
те напълно ме обсебват.
Не мога и да ги забравя,
постоянно ме преследват.

Толкова зависима съм от теб,
че чак вече се мразя.
Да съм до теб,
съм готова и в краката да ти лазя.

Всичко бих дала, дори
само да ме повикаш.
Сърцето ми за теб в огън гори,
не знаеш как ме боли.

И колкото повече време минава,
толкова повече ме боли.
Нищо друго не ми остава,
освен да заровя тези мечти.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??