Засенчване
Живеем в свят пълен с окови.
Опитваме се с алкохол да разградим нашите коркови маски.
Пропукват се като стена на крепост.
С нощта, очите ни ослепяват, слепота...
Опитват се да ни програмират.
Със змии вместо език ни манипулират.
Ние приемаме това,
но къде остана нашата свобода?
Твърде много спящи глави.
С въпроси без отговори, но живота върви.
Играчки със тенекиена глава.
Животни виещи за свобода...
-В. Велев
© Велян Велев Todos los derechos reservados