30 ene 2007, 10:23

Защо? 

  Poesía
837 0 3

Защо постъпи с мен така?

Защо ме лъжеш всеки ден?

Защо не мога да ти вярвам аз?

Защо доверието ми се изпари/

Защо ли,питам се сега?

Защо постъпи с мен така?

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??