30.01.2007 г., 10:23 ч.

Защо? 

  Поезия
870 0 3

Защо постъпи с мен така?

Защо ме лъжеш всеки ден?

Защо не мога да ти вярвам аз?

Защо доверието ми се изпари/

Защо ли,питам се сега?

Защо постъпи с мен така?

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??