16 may 2010, 10:55

Защо? 

  Poesía » De amor
707 0 0

„Сълзи, потекли от любов”

Това ли искаш да призная?

„Аз плача днес за теб”, защо?

Това дължа ли ти, не зная!

 

„За тебе мисля всеки миг

и друг очи ми не поглеждат,

не искам да се разделим”,

кажи, защо да те подвеждам?

 

Напротив, всичко е лъжа!

Ти просто си добър приятел,

минаващ често у дома,

когато чувствам се самотна.

 

Сега не страдам от любов!

Защо сърцето да събличам?

Аз искам мъничко простор,

а не безумно да обичам.

 

 Не искам повече от теб.

Едно сърце аз пазя в мене,

което някаква любов

не давам да ми го отнеме.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??