10 nov 2011, 10:34

Защо №2 

  Poesía » De amor
359 0 2

Защо №2

 

Ти нямаш ли безсънни нощи,

с мечти велики за дела…
И силите неземни още,
познати с други имена,
не са те запознали с любовта…

 

Голям товар е любовта ни
за наште крехки рамена!
Най-сладка мъка. Люти рани.
Надежди, в нищото събрани.
И в кълнове от семена…

 

Защо ме караш  аз да страдам?!
Защо ме мъчиш ти? Защо?
Ти нямаш ли към мене чувство.
Не чувстваш ли ти моя зов?!
Нима сърцето ти е пусто

и няма място за любов...

 

Ти знаеш аз че те обичам.
За мен си смисъл на света.
Към тебе винаги ще тичам,
към тебе - моята любов.
Живота си на теб обричам,
но срещу твоята любов!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??