Защо?
Защо тъй силно те желая?
Защо тъй силно искам да си мой?
Нежно в съня ми ти да идваш
и да галиш моето лице?
Защо, кажи, не мога да те мразя,
защо тъй силна е страстта?
Защо когато теб те няма,
тъй пусто е в моята душа?
Защо не мога да те имам до себе си сега?
Защо си тъй далеч от мен -
нима не знаеш, че без теб е пусто в моята душа?
© Слънце слънце Todos los derechos reservados