11.11.2008 г., 16:51 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
475 0 4

                                                        Защо?

                   Защо тъй силно те желая?

                   Защо тъй силно искам да си мой?

                   Нежно в съня ми ти да идваш

                   и да галиш моето лице?

                   Защо, кажи, не мога да те мразя,

                   защо тъй силна е страстта?

                   Защо когато теб те няма,

                   тъй пусто е в моята душа?

                   Защо не мога да те имам до себе си сега?

                   Защо си тъй далеч от мен -

                    нима не знаеш, че без теб е пусто в моята душа?

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??