Защо не си
по-различен,
а си намусен,
кисел и себичен?
Защо животът те
драстично промени
загубил си
и обич и мечти?
Отново искам
пак да бъдеш ТИ
добър, грижовен
с бъдеще, надежди
и влюбени очи....
© Nina Toshich Todos los derechos reservados