28 sept 2017, 19:09

Защо 

  Poesía » De amor, Verso libre
289 1 0

Защо целуваш тъй горещо?

Целувай ръцете ми топли,

целувай очите недоспали

и сърцето ще чуе твоите мисли.

Пламенната ти любов расте

и прониква във фибрите на моето тяло.

Върховно е да усетиш обич

пълзяща по тебе като жива.

Дланите топли, пълни с огън

да се разхождат по тялото снажно.

Целувай все така нежно

обливай душата ми с обич

вплитай ръцете в буйната коса

и всяка тръпка ще бъде за тебе.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??