21 ago 2018, 15:04

Защо?! 

  Poesía » De amor
482 1 2

Защо?!
Елеонора Крушева

 

Не мога с теб!Не мога и без теб!
В ръцете ми е най-нежното перо
а то трепти с пулса на сърцето ми
по редовете...пее!Без въпроси!

...
И защо?

 

Необясними са сърдечните въпроси,
само Бог чертае тоя земен път
а ние сме заслужили актьори,
да раздаваме безусловната любов!

 

Нека да те има-душата ми извика!
Нека пише обич моето перо,
много те обичам и не питам!
И ти не питай!Необяснимо е!
...
Защо!?

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??