22 ago 2018, 12:00

Защо? 

  Poesía » Filosófica
430 0 1

Кои сме ние – простосмъртните?

Сега защо сме тук – на Земята?

Коя е същността наша истинска?

Защо дирим сред мрака лъчи?

Само едно Нещо ни дефинира -

тук сме да се учим – да плуваме

сред пъстри снопове – светлини.

Да ловим лъчи, да ги даряваме

щедро, за да пропъдим тъгата

в нечии сини – разплакани очи.

 

Самадхи

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??