4 ago 2019, 21:10

ЗАЩО 

  Poesía » De amor
1003 0 0

Защо

 

Защо целуваш тъй горещо?
Целувай ръцете ми топли,
целувай очите ми недоспали
и сърцето ще чуе твоите мисли.
Пламенната ти любов расте
и прониква във фибрите на моето тяло.
Върховно е да усетиш обич
пълзяща по тебе като жива.
Дланите топли, пълни с огън,
да се разхождат по тялото снажно.
Целувай все така нежно,
обвивай душата ми с обич,
вплитай ръцете си в буйната коса
и всяка тръпка ще бъде за тебе.

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??