9 nov 2012, 18:25

Защо да съм добра? 

  Poesía » Otra
390 0 0

Защо да съм добра, не заслужавате това! 

Всеки ден убивате ми радостта. 

После аз съм грешната, аз съм жалката, аз съм смешната.

 Приятели докато не те предадат, типични предатели, гледат да те продадат. 

С пълни шепи те черпят от мен, искат да пропадам с всеки изминал ден. 

Дори и да боли, ще съм с усмивка на уста, ще ви подам гибелна ръка.

Ще продължа да играя тези роли, филмът ще е пълен, но не със старите пропаднали актьори! 

Ще стоя и ще гледам от височината, а вие ще гниете долу в низината. 

Защо ли черпя думи тежки... извън играта сте жалки пешки! 

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??