ЗАЩО ЛИ МУ ВЯРВАШ
През думите –
значения въжеиграчни
още те сънувам
в люляци
и срещи
недействителни
От себе си
подхвърлена –
във празното
С празни пликове без думи
За никъде
И ничие присъствие
В онази нощ
на люляци хартиени
плача с цветни сълзи
и танцувам салса
Без поанта
От измисленото
© Радосвета Миркова Todos los derechos reservados