18.10.2009 г., 6:39 ч.

Защо ли му вярваш 

  Поезия
421 0 1

ЗАЩО ЛИ МУ ВЯРВАШ

 

През думите –

значения  въжеиграчни

още те сънувам

в люляци

и срещи

недействителни

От себе си

подхвърлена –

във празното

С празни пликове без думи

За никъде

И ничие присъствие

В онази нощ

на люляци хартиени

плача с цветни сълзи

и танцувам салса

 

Без поанта

От измисленото

© Радосвета Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??