25 jul 2005, 22:24

Защо не? 

  Poesía
702 0 0
Ти мислиш, че вие вървиш никъде
когато  минаваш по улицата

Действайки  ти просто не се интересуваш
кога животът можеше да бъде така сладък

И така, защо ти не искаш да бъдеш като това,

Това е нищо ново

Така че, ходи малко по-бавно
и отваряй своите очи
понякога толкова лесни за виждане
добрите неща да те подминават

Там никога не може да бъде знак


Защо не
не направиш луди промени
защо не
танцувай лудо
Ако ти изгубиш моментът
ти можеш да изгубиш много
така защо не е защо не

Ти винаги се обличаш в жълт цвят
когато искаш  да се облечете в златото вместо да слушаш своето сърце 
те правиш точно това, което ти казах
ако не продължаваш  да чакаш където си 
какво ти никога няма да знаеш
така че нека да  влезем втвоята кола,
давай карай напред

:)


© Сара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??