30 ago 2008, 14:11

Защо обичаш? 

  Poesía » De amor
1179 0 6

    Защо е нужно да обичаш,

когато от всичко се отричаш.

Робиня на собствената си душа,

ето това е любовта.

Даряваш топлина и ласки,

получаваш лъжливи маски.

Чакаш търпеливо да се промени,

сълзи проливаш и пак боли.

И какво да правиш, не знаеш,

какво ще поднесе живота, гадаеш,

надежда, че всичко ще се подреди,

изпълва безбройните горчиви сълзи!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??