Aug 30, 2008, 2:11 PM

Защо обичаш? 

  Poetry » Love
1170 0 6

    Защо е нужно да обичаш,

когато от всичко се отричаш.

Робиня на собствената си душа,

ето това е любовта.

Даряваш топлина и ласки,

получаваш лъжливи маски.

Чакаш търпеливо да се промени,

сълзи проливаш и пак боли.

И какво да правиш, не знаеш,

какво ще поднесе живота, гадаеш,

надежда, че всичко ще се подреди,

изпълва безбройните горчиви сълзи!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??