11 ene 2007, 15:25

ЗАЩО ОТИДЕ НА ОНЗИ СВЯТ? 

  Poesía
739 0 6

Ти защо отиде на онзи свят

И защо ме изостави тук сама?

Оттам няма връщане назад,

Няма вече да те видя никога.

Аз помня всеки ден с тебе,

Аз помня всяка твоя сълза,

Помня всеки миг вълшебен

И усещам още твоята ръка.

Какво от туй ,че те помня още,

Щом без тебе аз ще живея сама.

Без теб хладни ще са моите нощи,

Без теб ще бъде самотен деня.

Тръгна си без да кажеш “Сбогом”,

Потъна в мъглата на смъртта,

А аз как ще продължа? Не мога

Вече да понасям тази тишина.

Искам гласът ти да чуя отново,

В ранни зори да ме събудиш със вик .

Искам да се преродиш наново,

Ако ще и да е само за миг.

Искам да видя очите ти топли,

Искам с тебе да бъда сега,

Но ме пронизват студенни вопли

И ме убива бавно нощта.

Обичам те и не мога да се сбогувам,

С тебе бях безкрайно щастлива.

Ще те виждам, когато те сънувам,

Само тогава ще се чувствам жива.

 

 

 

 

 

 

 

 

© something else Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??