15 mar 2007, 21:29

Защо се обаждаш? 

  Poesía
681 0 2
Защо се обаждаш сега?
Защо ме питаш как съм сама?
Когато обърка живота ми
не помисли за това!
Сега, когато сложих ред
на дните, на нощите,
на часовете пред мен,
защо се обаждаш?
Е, защо се обаждаш?
Защо питаш как съм без теб?
От любопитство, от срам ли?
Или от болка по мен?
Оо, нека бъде от болка!
Нека сега те боли, да кърви!
Нека бъда твоята рана!
Нека бъда твоят кошмар!
И никога да не ме забравиш ти.
Защо се обаждаш и казваш:
,,Ще дойда...''
 

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??