15 мар. 2007 г., 21:29

Защо се обаждаш? 

  Поэзия
679 0 2
Защо се обаждаш сега?
Защо ме питаш как съм сама?
Когато обърка живота ми
не помисли за това!
Сега, когато сложих ред
на дните, на нощите,
на часовете пред мен,
защо се обаждаш?
Е, защо се обаждаш?
Защо питаш как съм без теб?
От любопитство, от срам ли?
Или от болка по мен?
Оо, нека бъде от болка!
Нека сега те боли, да кърви!
Нека бъда твоята рана!
Нека бъда твоят кошмар!
И никога да не ме забравиш ти.
Защо се обаждаш и казваш:
,,Ще дойда...''
 

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??