Защото си единствен на света
и никой друг на тебе не прилича,
защото ти познаваш любовта,
защото аз съм твоето момиче,
а ти си само моето момче,
макар да си се губил двеста пъти,
ще се намериш с мен веднъж поне -
тогава точно аз ще спра дъха ти.
Като усетиш двете ми ръце,
да те прегръщат без да се наситят,
и устните, не ще ги спирам, не,
когато твойте искат да опитат...
А после, зная, времето ще спре,
с нощта очите твои ще завържа.
Ела със мен. Не казвай само "Не"...
и няма да поискаш да си тръгнеш.
© Любимата Todos los derechos reservados