2 oct 2007, 21:33

Защото 

  Poesía
596 0 0
Да бягам отново не искам
Гнева си няма да подтискам.
През мен спокойно ще си изтече,
без правила в тихото безвремие.



Лети мисълта ми  безцелна,
отново роди се доброто.
И защо търся истина ценна?
.............ЗАЩОТО!


                            М.01.09.07.

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??