2.10.2007 г., 21:33 ч.

Защото 

  Поезия
606 0 0
Да бягам отново не искам
Гнева си няма да подтискам.
През мен спокойно ще си изтече,
без правила в тихото безвремие.



Лети мисълта ми  безцелна,
отново роди се доброто.
И защо търся истина ценна?
.............ЗАЩОТО!


                            М.01.09.07.

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??