В шепите си съм събрала
глътки чист, планински въздух,
с дивното ухание на теменуги.
Пръски от ликуващ водопад.
Лекокрил и закачлив ветрец,
на полските цветя със аромат.
Събрала съм за теб
и капчици от утринна роса,
зрелостта на житни ниви,
ивичка от пъстрата дъга,
омайността на лятната поляна,
притихнала под ласката
на слънчевия лъч.
Късчета от звездното небе,
и от сребристата луна.
От топлата и ведра утрин,
приласкала обич и мечти,
вплела в тях надеждата
за сбъднатост и споделеност.
Какво остана друго...
Ами... прибави го ти
и пусни душата си да полети!!!
╰✿Sunny EL✿╮
© Sunny Todos los derechos reservados