8 ene 2007, 17:28

Защото си е струвало 

  Poesía
943 0 9

Защото си е струвало

 

Тъй както, смея да твърдя,

таланта лесно се не ражда

и любовта на сила

не се поражда,

и всичко, що красиво го зовеме

е просто белег - момент на време

и на младостта си

да се радваш

сега е време!

Защото после, белега остава,

и за хубаво (или за жалко)

така си и остава -

да помня всичко

иска ми се да умея,

със белезите си

да се гордея,

защото, мили,

всичко знай, че ти е простено...

И белезите, нищо, че не минават,

остават да се помнят,

защото си е струвало!

 

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??