Защото си е струвало
Тъй както, смея да твърдя,
таланта лесно се не ражда
и любовта на сила
не се поражда,
и всичко, що красиво го зовеме
е просто белег - момент на време
и на младостта си
да се радваш
сега е време!
Защото после, белега остава,
и за хубаво (или за жалко)
така си и остава -
да помня всичко
иска ми се да умея,
със белезите си
да се гордея,
защото, мили,
всичко знай, че ти е простено...
И белезите, нищо, че не минават,
остават да се помнят,
защото си е струвало!
© Велина All rights reserved.