17 jul 2006, 14:23

Защото те обичам! 

  Poesía
1263 0 1
Когато теб те няма тук до мен , аз плача всеки ден ...
Плача и се моля , да се върнеш някой ден .
Мойто сърце те зове и търся те с ръце ...
Но пак те няма и разкъсано е то на две .
Знай :
- Не ще те забравя и предам ,
защото те обичам и животът ни е предначертан !
- Ще бъдем заедно в трудни моменти ,
дори и без красиви комплименти !
Защото те обожавам и винаги ще ти се вьзхищавам !
Ти си моя живот , моя блян и мечта .
Затова те обичам и винаги ще те ценя !
Когато си до мен топлиш сърце и душа .
- чувствам се красива , голяма...но най-вече щастлива !
Радости и тревоги заедно ще преодолеем ,
защото те обичам и заедно ще остареем !

© Елеонора Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Елеонора, буквата "Ер-малък" - ь, която ти използваш, се пише само в съчетание с буквата "о" в думи като:
    "гьол", "Кольо", "Пеньо", "пльосна се" и така нататък.
    Думите, в които си използвала тази буква трябва да се напишат с "Ер-голям" - "ъ".
    "върнеш", "сърце", "животът" и така нататък.
Propuestas
: ??:??