Любовта ме докосна чрез тебе
и в душата ми пак просветля!
Сам повярвах в съдбовния жребий,
както вярвам, че има съдба!
Има истини - казани думи,
от които надежда струи!
Те в часа на греховно безумие
се превръщат във топли искри!
Те отключват сърцата, които
дават пулс на единен живот -
бели ангели радостно литват
и Вселената ражда добро!
Затова любовта е красива!
Като огън в сърцата гори!
Но се моля да бъдеш щастлива
с мен до края на сетните дни!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados