Oct 21, 2011, 7:37 PM

Затова любовта е красива 

  Poetry » Love
1206 0 5

Любовта ме докосна чрез тебе

и в душата ми пак просветля!

Сам повярвах в съдбовния жребий,

както вярвам, че има съдба!

 

Има истини - казани думи,

от които надежда струи!

Те в часа на греховно безумие

се превръщат във топли искри!

 

Те отключват сърцата, които

дават пулс на единен живот -

бели ангели радостно литват

и Вселената ражда добро!

 

Затова любовта е красива!

Като огън в сърцата гори!

Но се моля да бъдеш щастлива

с мен до края на сетните дни!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??