31 ago 2006, 20:29

Затвор 

  Poesía
532 0 4

Пак сама в тази стая,
в тоз затвор от четири стени,
пак за тебе само аз мечтая,
но защо ли след като мечтите ми разби?

Отново слушам наш'те песни,
но защо ли са ми те сега?
Те при мене няма да те върнат,
те ми носят само болка и тъга.

Пак тъга и пак сълзи,
спомените за щастливите ми дни,
но в тоз затвор не съм сама,
нали и ти си с мене,самота?

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??