1 jul 2008, 6:40

Заведи ме в твоя свят 

  Poesía
762 0 9

Хвани ме
за ръка
и
заведи ме
в твоя свят...
там
думите
повтарят
казаното
от очите,
прогонва
тишината
всеки звук,
телата...
само
шепнат,
а въздухът
насища се
с цвета
на златна есен,
с който
ме поглеждаш...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??