1.07.2008 г., 6:40 ч.

Заведи ме в твоя свят 

  Поезия
766 0 9

Хвани ме
за ръка
и
заведи ме
в твоя свят...
там
думите
повтарят
казаното
от очите,
прогонва
тишината
всеки звук,
телата...
само
шепнат,
а въздухът
насища се
с цвета
на златна есен,
с който
ме поглеждаш...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??