Obra no adecuada para menores de 18 años
Няма по-красиви, мечтани
след бурната, тяхната нощ,
на жената коси разпилени,
когато той е и нежен, и лош.
И стаята отново прилича
след любов на бойно поле.
Защото той я желае, обича,
а тя го дарява с криле.
Няма друга гледка такава,
като жена след оргазъм.
Страхотна наслада остава
и поглед неясен и празен.
Телата са потни и мокри,
след едно изтощение.
В прегръдка, намерили покрив,
слети за новото щение.
Няма по-истинско, нежно
от тези, двамата влюбени,
завихрени в такт безметежно,
в погледи страстни, изгубени.
12.08.2017 г. Велин
© Велин Todos los derechos reservados