28 mar 2012, 2:01

Завинаги до теб! 

  Poesía
535 0 1

Когато дойде денят.

Когато дойде часът.

Аз ще съм до теб,

и ще те хвана за ръка.


Ще бъда с теб

до края на света.


Време е да ти се

отблагодаря за

всички безсънни

нощти и безкрайни

дни.


Когато ти си бдяла

всяка нощ и всеки ден.

И си се грижила за мен.


Борила си се сама

да ме отгледаш

като една почтена

дъщеря.


Благодаря ти затова,

любима моя майчице една!

 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??