Когато дойде денят.
Когато дойде часът.
Аз ще съм до теб,
и ще те хвана за ръка.
Ще бъда с теб
до края на света.
Време е да ти се
отблагодаря за
всички безсънни
нощти и безкрайни
дни.
Когато ти си бдяла
всяка нощ и всеки ден.
И си се грижила за мен.
Борила си се сама
да ме отгледаш
като една почтена
дъщеря.
Благодаря ти затова,
любима моя майчице една!
© Надя Донкова Всички права запазени