23 mar 2006, 23:43

Завръщане 

  Poesía
510 0 0
Върна се ти .
Възродиха се надеждите мой.
Пролетта разцъфтя в мен.
Отдавна чаках те аз.

Върна се ти, но не при мен.
Друг има тази чест.
Падна на земята червената роза,
повяхнала веч.

Моля те, не идвай повече.
Махни се . Отпътувай надалеч.
И не се връщай , недей .

© Калоян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??