23 мар. 2006 г., 23:43

Завръщане 

  Поэзия
508 0 0
Върна се ти .
Възродиха се надеждите мой.
Пролетта разцъфтя в мен.
Отдавна чаках те аз.

Върна се ти, но не при мен.
Друг има тази чест.
Падна на земята червената роза,
повяхнала веч.

Моля те, не идвай повече.
Махни се . Отпътувай надалеч.
И не се връщай , недей .

© Калоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??