7 jun 2006, 9:43

Завръщане 

  Poesía
890 0 5
Аз идвам в твоя дом
след толкоз много дни,
пълнят се очите ми с сълзи
и мъката в душата ми пълзи.



Тук е всичко тъй познато,
всяка вещ за мен е нещо свято.
Тук е всичко както и преди,
но от мене няма никакви следи.



Искам толкова неща да ти разкажа,
искам толкоз много да ти кажа,
но във гърлото ми звуците мълчат.
Вместо думи-от очите ми сълзи текат.



Ако можех,само ако можех
да ти кажа в този миг
колко много те обичам,
колко ми е нужен твоя лик



Ако можех.
Но немога...
Вместо думи
от очите ми
сълзи текат.

© Кая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??