9 dic 2007, 16:56

Завръщане 

  Poesía
592 0 4
Ще се завърна
все някога,
ще те прегърна
по-студена отвсякога.

Ще превзема съня ти,
в болка ще те превърна.
Ще обладая ума ти,
мислите ти ще обгърна.

Ще изплача твоите сълзи,
както падат листа наесен.
Ще се потопя в твоите мечти,
като в приспивна песен.

© Завинаги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??