22 ene 2008, 12:28

Здравей  

  Poesía » De amor
611 1 3

Здравей. Здравей, моя любов.

Как си? Има ли в живота ти някоя нова?

Има ли друга, има ли, кажи,

има ли тя красиви очи?

Има ли със нея красиви мечти?

Има ли ги в очите онези искри?

Има ли любов в сърцето да гори?

Или още от нашта те парят искри(те).

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??