21 jul 2010, 15:40

Здравей! 

  Poesía
671 0 6

Здравей!

Пораснахме...

             нали?!

А искаме ли - никой

      не  ни пита!

Добре сме, щом ни 

      има аз и ти,

да се посмеем и на 

  тази люта зима.

Тъй детско беше във

   онези летни дни,

в които мислехме

единствено за плажа.

Сега ни брули в 

         есенните дни,

животът - вятър,

а пък ний куража.

А спомняш ли си 

 онзи апостроф

за Хан Кубратовите

 пръчки - и ний

сме здрав ,

превързан сноп...

Не ще се счупим,

 докато ни има 

       всички!


На  сестра ми

и моите братя,

Мими, Яско, Радо - 

Обичам ви!

© Искра Радева Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??