Здравей, изгрев,
Ела и в моя живот!
Здравей, изгрев,
покажи се и на моя прозорец!
Нека и аз те видя, изгрев,
нека се докосна до твоята красота,
нека ме погали твоята светлина,
нека усетя, че съществува доброта!
© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados