Apr 26, 2007, 5:37 PM

Здравей, изгрев 

  Poetry
585 0 3
Здравей, изгрев

Здравей, изгрев,

Ела и в моя живот!

Здравей, изгрев,

покажи се и на моя прозорец!

Нека и аз те видя, изгрев,

нека се докосна до твоята красота,

нека ме погали твоята светлина,

нека усетя, че съществува доброта!

© Ивелина Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??