Здравей, живот.
И днес с усмивка ще те поздравя,
с надеждата,че вече ще си мой приятел,
и сивотата в моите дни ще разпилееш,
за да открия вълшебствата в света.
Здравей, живот.
Ще ми дариш ли ти усмивката си в този ден?
Ще ми дадеш ли сили аз да продължа
по пътя земен с вяра в бъдещите дни?
Здравей, живот.
За мен си като лабиринт красив,
но пътищата вътре са безкрайни,
откривам всеки ден врата,
но пътят и след нея продължава.
Безкрайно лутам се от път на път,
с надеждата аз правилния да намеря,
път, що огрян от светлина е,
изпълнен с мечти и човешка доброта.
Здравей, живот.
Ще продължа да пращам поздравите си към теб,
защото зная - някой ден
с усмивка ще посочиш правилния път за мен.
Здравей, живот!...
© Росица Todos los derechos reservados