9 may 2012, 18:48

Здравей, любов... 

  Poesía
827 0 7

   Здравей, любов...


   Здравей, целувам те, любов,

   не съм до теб, но ти се усмихни!

   За мен си целият живот,

   обичам те, обичай ме и ти!

 

   Недей, за мене не тъжи,

   не се съмнявай в любовта ми!

   Аз ще те чакам, колкото и да боли,

                                                   единствено за теб е обичта ми.

 

                                                  Очаквай ме, ще идвам във съня ти,

                                                  не ме забравяй, моля те, недей!

                                                  Ще идвам да усещам любовта ти,

                                                  здравей, любов, целувам те, здравей!

 

                                                  03.05.12г.          Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??