Здравей, любов!
На прага ти съм,
тихо ще почукам,
ще постоя за малко -
само за миг... да си почина...
няма с въпроси и молби да те зарупвам,
просто постой до мен.
Тихо дошла съм...
тъй ще си замина...
© Зл Павлова Todos los derechos reservados
Поздрав!