21 сент. 2006 г., 08:32

Здравей любов! 

  Поэзия
621 0 2

 

Здравей, любов!

На прага ти съм,

тихо ще почукам,

ще постоя за малко -

само за миг... да си почина...

няма с въпроси и молби да те зарупвам,

просто постой до мен.

Тихо дошла съм...

тъй ще си замина...

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??